Alle bilmærker - Alle reparationer

Bilværksted

Et solidt bilværksted for alle bilmærker

I vores veludstyrede bilværksted, udfører vi bilreparationer og bilservice på alle mærker. Vi bruger reservedele af højeste kvalitet fra Bosch eller andre dele i original kvalitet. Vi har tilegnet os en bred erfaring efter mange års erfaring i branchen – vi kan dermed garantere den bedst muligt håndtering af din bil.
 

Verdens førende udstyr

Som en del af Bosch Car Service, anvender vi verdens førende testudstyr for at kunne stille den rigtige diagnose på din bil. Hvad enten det handler om batterianalyse, analyse af dieselsystemer eller andre tests, bruger vi moderne teknik fra Bosch.
 

Bilservice eller bilreparation – vi står til tjeneste!

Vi servicerer det meste uanset om det er en benzin eller diesel bil. Har din bil brug for et almindeligt service? Har du fået en ridse i lakken eller stenslag i forruden? Så kan du trygt levere din bil ind til os og vi ordner den. Vi udfører også reparation og service på klimaanlæg samt dæk- og hjulskifte.
 

Vent ikke for længe med at bestille tid til service

Ring til os direkte på 66 17 37 11 eller klik på servicebestilling, så finder vi en tid til dig!
 

Bilservice og bilreparation
 

Moderne biler kræver moderne serviceværksteder. Som en del af Bosch Car Service har vi et omfattende udvalg af ydelser indenfor bilservice og bilreparationer.
 

Vedligehold og kontrol af bilen
 

Hos os får du altid kvalitetsservice og reservedele fra Bosch til overkommelige priser, uanset om bilen kører på benzin, diesel eller elektricitet. Som den smarte bilejer du er, ved du selvfølgelig at regelmæssigt service forlænger bilens levetid og giver dig færre problemer. En god tommelfingerregel er at få kontrolleret bilen før vinteren og sommeren, eller inden du kører af sted på ferie. Vi kan også udføre tilpasset bilservice i henhold til servicehæftet eller elektronisk interval.
 

Mekaniske bilreparationer
 

Selv om dagens biler er højteknologiske, er der mange mekaniske komponenter, der udsættes for slid gennem årenes løb. Vi har overkommelige pakketilbud for reparation eller udskiftning af f.eks. 

udstødning, støddæmpere, styretøj og hjullejere. Vi reparerer eller udskifter også mekaniske motorkomponenter som kølesystemer, indsugningsdele og kam- og drivrem ved behov.
 

Service på benzin- og dieselbiler
 

Bosch er førende leverandør af moderne brændstofindsprøjtningsteknologi. Derfor kan vi tilbyde dig ekspertise og service af højeste kvalitet både for diesel- og benzinbiler. Vi udfører reparation af benzin- og dieselindsprøjtningssystemer, tændingssystemer, indsugningssystemer og udstødningssystemer, samt kontrol af emissioner og udledninger.
 

Vi udfører bl.a. følgende reparationer:
   • DBR


I forbindelse med klager eller tvist, henvises til ankenævnet for biler - www.bilklage.dk

Udviklet af seek4cars.net